SABADO 19. 19:00h 

MARTÍ

VALENCIA

Martí neix a València el 1983, desenvolupa un llenguatge versàtil a mig camí entre lo objectual, lo performatiu i les experiències audiovisuals. Especialitzat com a tècnic audiovisual, ha sigut tècnic entre altres llocs d’Octubre Centre Cultura Contemporània de Valencia i l’Institut Cervantes de Berlin, feina que li ha permés un aprenentatje tècnic i empàtic, coneixements emprats a l’hora de realitzar les seves intervencions pròpies o com a organitzadors d ́esdeveniments, entre els quals destaquen, el Cicle de performance Arrt d ́Accció (2005-2007 ) el Festival de sonoritats inusuals PinPanPun (ja per la 7 edició) o la serie LoopSider en Berlin (2014-2017).

www.pinpanpunfest.wordpress.com

Com a artista sonor ha presentat els seus projectes individuals en més de 200 ocasions per infinitat d ́espais i encontres tant al territori peninsular com arreu d ́Europa i Mexic, destacant la participació en institucions com l ́Academia de España en Roma, Institut Cervantes Berlín, Arts Santamònica, N.K.(Berlin) Filkingen (Estocolm), la Pl.de Bous de Valencià i festivals internacionals com Volta Ciutat de Mèxic, Primal Uproar II Hamburg, CutOut Fest Querétaro. Inact Estrasburg, Ensems festival de música contemporània de Valencià, Wisp Leipzig, Multiversal, Eufònic Urbà Barcelona, Retune Berlín, etc. marti-net.blogspot.com

Membre fundador del col·lectiu ESOC amb qui ha intervingut en més de 100 assalts performant, sonant i generant el caos arreu d’Europa.

www.esoc.tv

Improvisador gustós de compartir sons amb artistes internacionals de la talla deAvelino Saavedra, Misiyasu Furutani, Utku Tavil, Rieko Okuda, Scott Sinclair, Constanza Piña, Mateo Mena,Biano, etc..

Pel que respecta a les col·laboracions, Martí destaca per la seva potencialitat expressiva i capacitat performativa.

Ha realitzat treballs per a arts escèniques i films, destacant entre altres la sonorització del curt deMaria Lorenzo La nit de l’Oceà, finalista als premis Goya, el treball Plant Mankind delballarí japonès Michiyasu Furutani presentat en AUSLAND Berlin, la peça «…bis man den Menschen trifft» presentada entre altres llocs en la Bauhaus de Dessau, la col·laboració com a creador d’instruments i performer per a Neopercusió o recentment el so en directe per una pel·lícula de pornografia ètica produïda per Erika Lust.

Imagen de MÚSICA_A_TRAVÉS_DEL_ESPEJO_2022™	   MATE 2022